Το τελευταίο κομμάτι του παζλ της νέας αγωνιστικής περιόδου ήταν ένα από τα πλέον εντυπωσιακά από πλευράς Αρμάνι Μιλάνο. Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι ολοκλήρωσε την επάνδρωση του ρόστερ της ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κέρτις Τζέρελς, ο οποίος -μετά από ένα μικρό διάστημα παρουσίας του στις ΗΠΑ και το NBDL- επιστρέφει στην Ευρώπη για λογαριασμό των Μιλανέζων.

Ο αριστερόχειρας πλεϊμέικερ αγωνίζεται τα τελευταία χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο αφού έχει φορέσει τη φανέλα των Παρτίζαν, Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα. Γι αυτό το λόγο, ο Λούκα Μπάνκι στηρίζει πολλά πάνω του εν όψει της νέας χρονιάς.

“Ο (Κέρτις) Τζέρελς είδε την επιθυμία που υπάρχει στην ομάδα να οδηγήσουμε την Αρμάνι Μιλάνο στο υψηλότερο σημείο και να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας. Έρχεται σε μία πολύ κρίσιμη καμπή της καριέρας του, όπου οι προσωπικοί στόχοι που θέτει μπορούν να γίνουν πραγματικότητα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος βλέπει τη “φαρέτρα” του να περιλαμβάνει όπλα… πρώτης γραμμής.

Η ώρα για επιστροφή της Αρμάνι Μιλάνο στην κορυφή της Ιταλίας έφτασε!