Παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο κι επισήμως είναι από σήμερα ο Ντέιβιντ Μος. Η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας στην επίσημη ιστοσελίδα της κάνει λόγο για συμβόλαιο δύο ετών. Πολύ σημαντική μεταγραφή για την Αρμάνι, η οποία αποκτάει έναν από τους καλύτερους παίκτες της μόνιμης πρωταθλήτριας Ιταλίας τα τελευταία χρόνια.

Τον παίκτη ήθελε πολύ ο νέος προπονητής του Μιλάνο, Λούκα Μπάνκι, καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά από τη θητεία του στη Σιένα τόσο σαν πρώτος προπονητής την περσινή χρονιά όσο και σαν βοηθός του Σιμόνε Πιανιτζιάνι όλα αυτά τα χρόνια. Άλλωστε πρόκειται για έναν από τους καλύτερους αμυντικούς όχι μόνο του ιταλικού πρωταθλήματος αλλά και της Ευρωλίγκα.

“Ο Ντέιβιντ είναι ένας παίκτης με πολύ καλά χαρακτηριστικά που του επέτρεψαν όλα αυτά τα χρόνια να γίνει ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς παίκτης του ιταλικού πρωταθλήματος. Είναι παίκτης που βγάζει πολύ ενέργεια στο παιχνίδι του και στις δύο πλευρές του γηπέδου” δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός της Αρμάνι.

Την περσινή σεζόν, ο Ντέιβιντ Μος είχε κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα 9,8 πόντους και 4 ριμπαόυντ, ενώ με τη Σιένα κατέκτησε τρία πρωταθλήματα Ιταλίας και 2 κύπελλα. Μάλιστα με την πρώην ομάδα του αγωνίστηκε και σε ένα Φάιναλ Φορ (το 2011 στη Βαρκελώνη).