Τη μεταγραφή του καλοκαιριού θέλει να πραγματοποιήσει η Φενέρμπαχτσε του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς καθώς σύμφωνα με τα τούρκικα μέσα ενημέρωσης βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Τούρκο σούπερ σταρ, Χινταγιέτ Τούρκογλου. Απ ότι φαίνεται οι άνθρωποι της τούρκικης ομάδας έχουν πεισμώσει από τις αποτυχίες των τελευταίων χρόνων κι έχουν βαλθεί φέτος να προσφέρουν στον Σέρβο τεχνικό το καλύτερο δυνατό υλικό.

Μάλιστα, από τις πληροφορίες που έρχονται από τη γειτονική χώρα γίνεται λόγος για και για το ποσό των διαπραγματεύσεων με τον Τούρκογλου, με τη Φενέρ να είναι έτοιμη να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα, δίνοντας στον πρώην παίκτη των Ορλάντο Μάτζικ το ποσό των 3.500.000 δολαρίων για ένα χρόνο.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν είναι δεδομένη ακόμα κι όλα μπορούν να συμβούν τις επόμενες ημέρες. Ο Χινταγιέτ Τούρκογλου την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στους Ορλάντο Μάτζικ, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα με τη μέση του με αποτέλεσμα να εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη, ώστε να κλείσει την καριέρα του.