Στην αγάπη του για τη Φενέρμπαχτσε στάθηκε με προσωπική του ανάρτηση στο Instagram ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος άφησε παράθυρο αποχώρησης το καλοκαίρι για το NBA.

Συνεχίζουν ολοένα και πιο έντονα τα σενάρια που θέλουν τους Σακραμέντο να κινούνται το καλοκαίρι για την απόκτηση του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας, Βλάντε Ντίβατς, να έχει εισηγηθεί την απόκτηση του. Κάτι τέτοιο βέβαια ήχησε αρνητικά στα αυτιά των φίλων της Φενέρμπαχτσε, με τον ίδιο τον παίκτη να παίρνει θέση για το ζήτημα και να ξεκαθαρίζει ότι προτεραιότητα του αυτή τη στιγμή είναι η τουρκική ομάδα.

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να σχολιάσω τα πρόσφατα report που αφορούσαν εμένα και τους Σακραμέντο Κινγκς, καθώς δέχομαι πολλές ερωτήσεις από τους φιλάθλους σχετικά με το μέλλον μου. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό να μιλά με κολακευτικά σχόλια για εμένα ο Βλάντε Ντίβατς. Είναι ένας θρύλος του μπάσκετ της Σερβίας. Για να είμαι όμως ξεκάθαρος, δε θα μιλήσω για το μέλλον μου στο ΝΒΑ ούτε θα προχωρήσω σε κάποια απόφαση για το μέλλον μου, προτού τελειώσει η σεζόν μου με την Φενερμπαχτσέ. Πάντα ζω στο σήμερα και αγαπώ να παίζω για την Φενερμπαχτσέ. Είμαι συγκεντρωμένος στο να κάνω όσα μπορώ και να βοηθήσω την Φενερμπαχτσέ να πετύχει τους στόχους που έχουμε βάλει ως ομάδα. Τώρα, ας συγκεντρωθούμε για το αποψινό παιχνίδι με την Ζαλγκίρις!».