Με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε από την διοίκηση της Λαμποράλ Κούτσα, ο Γιάννης Μπουρούσης. Ο διεθνής σέντερ, κατά την παρουσίαση του από τον ισπανικό σύλλογο, δήλωσε χαρούμενος που του δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσει να αγωνίζεται τόσο στην Liga Endesa, όσο και στην Ευρωλίγκα, τονίζοντας ότι διαθέτει υψηλό κίνητρo.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα σέντερ κατά την παρουσίαση του:

Για την ένταξη του στην Λαμποράλ: ” Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στη Λαμποράλ Κούτσα. Είναι τιμή μου να είμαι μέλος της ομάδας σε Liga Endesa και Euroleague. Eίχα κι άλλες προσφορές, αλλά προτίμησα τη Λαμποράλ Κούτσα”.

Για τον ρόλο του στην ομάδα και αυτά που μπορεί ο ίδιος να προσφέρει: “Θέλω να παίξω δυνατά και να προσφέρω στην ομάδα την εμπειρία που έχω απ όλα αυτά τα χρόνια. Μιλάμε για μία ομάδα που παίζει πάντα με πάθος και καρδιά. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής. Έχω πολύ υψηλό κίνητρο ερχόμενος εδώ. Αν δεν είχα, θα καθόμουν στο σπίτι μου. Θέλω πολύ να παίξω για τη Λαμποράλ Κούτσα. Αν παίξουμε δυνατά και δώσουμε ό,τι έχουμε, θα κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας”.