Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο απάντησε στη Μπάγερν Μονάχου η Μπάμπεργκ, η οποία κέρδισε εκτός έδρας με 93-83 και πήρε πίσω το πλεονέκτημα της έδρας. Η ομάδα του Φλέμινγκ δεν επηρεάστηκε καθόλου από την ήττα στο πρώτο παιχνίδι κι έχοντας για κορυφαίους τους Ρενφροε (15π, 7ρ, 7ας) και Γκαβέλ (17π, 7ας) ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Από τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του γερμανικού πρωταθλήματος, ο Ρόμπερτς ήταν πολύ καλός, έχοντας 16 πόντους, ενώ πήρε και 7 ριμπάουντ σε 22 λεπτά συμμετοχής. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Γιοτάμ Χλαπερίν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση με 7 πόντους και 6 ασσίστ.

Η Μπάμπεργκ, η οποία βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα επιθετικά (64%δ, 48%τρ), είχε τον έλεγχο του αγώνα και προηγήθηκε αρκετές φορές με διψήφια διαφορά πόντων, χωρίς όμως να μπορεί να καθαρίσει τον αγώνα, αφού η ομάδα του Πέσιτς είχε τις απαντήσεις κι επέστρεφε στην διεκδίκηση της νίκης. Ένα σερί όμως 8-1 στην τέταρτη περίοδο για τους φιλοξενούμενους, μετέτρεψε το 72-69 σε 80-71 και κάπου εκεί τελείωσε ο αγώνας, με την Μπάμπεργκ να κρατάει τη διαφορά και να φτάνει δίκαια στη νίκη.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των ημιτελικών:
Μπάμπεργ – Μπάγερν Μονάχου (1-1)
Όλντενμπουργκ – Ουλμ (1-1)