Τη νίκη, που τη φέρνει στη δεύτερη θέση του γερμανικού πρωταθλήματος πέτυχε η Όλντενμπουργκ, η οποία επικράτησε εντός έδρας της προτελευταίας Λούντβιγκσμπουργκ με 88-79. Για του γηπεδούχους ένα πολύ καλό ξεκίνημα (9-0) στην τρίτη περίοδο ήταν αρκετό ώστε να πάρουν μία ασφαλή διαφορά (54-39) μέχρι το τέλος του αγώνα.  Κορυφαίος του αγώνα για την Όλντενμπουργκ ήταν ο Ρίκι Πόλντιγκ με 20 πόντους, ενώ για τους φιλοξενούμενους πρώτοι σκόρερ ήταν οι Μπλέικλι και Τούρεκ με 15 πόντους αμφότεροι.

Οι γηπεδούχοι προσπέρασαν τη Μπάγερν (18 νίκες), έχοντας πλέον 19 νίκες και δύο παιχνίδια λιγότερα κι απ ότι φαίνεται δύσκολα θα χάσουν τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια, πίσω από την πρώτη Μπάμπεργκ. Από την άλλη η Λούντβιγκσμπουργκ έμεινε στις 10 νίκες σε 28 παιχνίδια, ένα βαθμό πίσω από τις Μπραουνσβάιγκ, του Κώστα Φλεβαράκη, και Μπεϊρόιτ.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Ουλμ στο ντέρμπι με την Άλμπα Βερολίνου, επικρατώντας πιο εύκολα απ ότι αναμενόταν με 92-73. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι σε όλο τον αγώνα έχοντας διψήφιες διαφορές στο μεγαλύτερο μέρος του. Στη δεύτερη θέση σκαρφάλωσαν οι νικητές με 18 νίκες σε 27 αγώνες, όσες έχει κι η Μπάγερν (σε 29 αγώνες). Αντιθέτως πολύτιμο έδαφος έχασε η Άλμπα στο κυνήγι της πρώτης τριάδας μένοντας στις 16 νίκες σε 27 παιχνίδια.

Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς ήταν πολύ κακή σε ακόμα έναν αγώνα στο γερμανικό πρωτάθλημα και δεν μπήκε σε κανένα σημείο στο κλίμα του παιχνιδιού. Κορυφαίοι για την Ουλμ ήταν οι Ρέι Άλαν (21π) και Περ Γκουνθερ (13π). Ο Σάφαρτζικ διασώθηκε από το… “ναυάγιο” των ηττημένων, με 18 πόντους.

Τα αποτελέσματα:
Όλντενμπουργκ – Λούντβιγκσμπουργκ 88-79
Ουλμ – Άλμπα Βερολίνου 92-73