Την κατάκτηση του έκτου συνεχόμενου πρωταθλήτος (και έβδομου συνολικά) της ιστορίας της γιορτάζει η Σιένα. Η ομάδα της Τοσκάνης κέρδισε εντός έδρας με 84-73 την Αρμάνι και με συνολικό σκορ 4-1 έγινε η πρώτη ομάδα που φτάνει τις έξι συνεχόμενες κατακτήσεις και ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι ξεπέρασε τον θρυλικό Τσέζαρε Ρουμπίνι σε συνεχόμενα πρωταθλήματα (έξι)!

Το παιχνίδι ξεκίνησε αμφίροπα στο πρώτο δεκάλεπτο (19-18), οι γηπεδούχοι στη συνέχεια μεγάλωναν συνεχώς τη διαφορά, η οποία έφτασε και τους 22 πόντους (59-37).

Στην τελευταία περίοδο όμως η Σιένα επαναπαύτηκε και οι Μιλανέζοι βρήκαν την ευκαιρία να αντιδράσουν. Με αιχμή τον Χέρστον αντεπιτέθηκαν και μείωσαν σε 77-71 στα τελευταία λεπτά.

Τις όποιες ελπίδες της Αρμάνι “έσβησε” το τρίποντο του Στόουνρουκ, το οποίο απλοποίησε τα πράγματα για τη Σιένα.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Λαβρίνοβιτς με 22 πόντους και τον ακολούθησε ο ΜακΚάλεμπ με 16. Ο Νίκος Ζήσης έκανε πολύ καλή εμφάνιση έχοντας 15 πόντους σε 21 λεπτά.

Από την Αρμάνι ξεχώρισε ο Γιάννης Μπουρούσης με 18 πόντους και εφτά ριμπάουντ, αλλά και ο Χέρστον (15π. και 5ριμπ). Ο Αντώνης Φώτσης είχε πέντε πόντους και δύο ριμπάουντ.