Που θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν ο Γιάκα Λάκοβιτς; Αυτό είναι το ερώτημα που παίζει πιο δυνατά από κάθε άλλο τις τελευταίες ημέρες στην Τουρκία αφού το μέλλον του Σλοβένου πόιντ γκαρντ παραμένει αβέβαιο, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Γαλατασαράι.

Ο νέος προπονητής της “τσιμ μπομ”, Εργκίν Αταμάν, μιλώντας στην τουρκική τηλεόραση τόνισε πως δεν υπολογίζει τον Λάκοβιτς, αφού “δεν είναι χρήσιμος στο σύστημα που θέλω να παίξω τη νέα αγωνιστική περίοδο”, αδειάζοντας, έτσι, τον Σλοβένο.

Σειρά πήρε η διοίκηση των Τούρκων, η οποία ενημέρωσε τον μάνατζερ του αριστερόχειρα πλεϊμέικερ πως δεν περιλαμβάνεται στα σχέδια του συλλόγου για την επόμενη σεζόν και πως θα πρέπει να βρεθεί ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Τι λέει, όμως, ο Λάκοβιτς; Τίποτα, αφού δεν δείχνει να λαμβάνει υπόψιν τις τελευταίες εξελίξεις και τα λόγια του Εργκίν Αταμάν καθώς “τιτιβίζοντας” στο twitter πως ετοιμάζει βαλίτσες για την Κωνσταντινούπολη προκειμένου για την συμμετοχή του στην προετοιμασία της Γαλατασαράι.