Μετά από τον αγώνα στο υψηλότερο σημείο των ελβετικών Άλπεων, ο Τόνι Πάρκερ… προσγειώθηκε στο Μονακό, προκειμένου να συμμετάσχει στο τουρνουά που διοργάνωσε η ομώνυμη ομάδα. Ο «αστέρας» του ΝΒΑ, φόρεσε για λίγο την φανέλα της Ναντ, βοηθώντας τη σε ένα ματς με εκλεκτές προσωπικότητες, να κερδίσει την Ναντέρ με 87-77. 

Η βοήθεια του ηγέτη των Σαν Αντόνιο Σπερς, καθώς και του Κέβιν Σεραφέν, ήταν καθοριστική για την τελική επικράτηση και την κατάκτηση της πέμπτης θέσης από την Ναντ, με τον πρώτο να έχει 15 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ και το δεύτερο να προσθέτει 20 πόντους με 8 ριμπάουντ, σε έναν αγώνα όπου το επίκεντρο της προσοχής, δεν ήταν άλλο από τον Πάρκερ. Νικήτρια του τουρνουά, πάντως, ήταν η αήττητη σε έξι ματς Μονακό, η οποία στην τελευταία της υποχρέωση, υπέταξε και τη Βαλένθια του Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Την τρίτη θέση κατέλαβε η Μπάγερν Μονάχου, με το 64-68 επί της πρωταθλήτριας Βιλερμπάν του… προέδρου Τόνι Πάρκερ. Ο ίδιος, φάνηκε ενθουσιασμένος από το άρτια οργανωμένο τουρνουά, όπου έγινε και πάλι αντικείμενο λατρείας.