Η αποχώρηση του Άντι Πάνκο για τον Παναθηναϊκό δημιούργησε ένα μεγάλο κενό στην επιθετική λειτουργία της Λαγκούν Άρο. Και όχι άδικα, αν σκεφτεί κανείς πως μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ της περσινής Liga Endesa, από τα χέρια του οποίου περνούσαν οι περισσότερες μπάλες στην επίθεση.

Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας, όμως, δείχνει τη διάθεσή της να διατηρήσει τη Λαγκούν Άρο σε υψηλό επίπεδο προκειμένου να επαναλάβει την περσινή επιτυχία της 5ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Γι αυτό το λόγο, μετά τον Κιντέλ Γουντς, ακόμα ένας χαρισματικός σκόρερ θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Μανώλη Παπαμακάριου. Ο λόγος για τον Κρις Λόφτον, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο 26χρονος σούτινγκ γκαρντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε για 18 παιχνίδια με τη φανέλα της Εστουδιάντες έχοντας πολύ καλή παρουσία αφού μέτρησε κατά μέσο όρο 13.1 πόντους, 2.1 ριμπάουντ, 1.5 ασίστ και 1.4 κλεψίματα.

Μέχρις στιγμής έχει αγωνιστεί κυρίως στην Ευρώπη, αφού από το 2008 και μετά, οπότε και αποφοίτησε από το Τενεσί, έχει φορέσει τη φανέλα των Μερσίν, Κάχα Λαμποράλ (πρώην Ταού Κεράμικα), Εστουδιάντες (δύο σεζόν), Αϊόβα (NBDL) και Λοκομοτίβ Κουμπάν.