Μεγάλες νίκες για τις ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία τους είχαμε αυτή την αγωνιστική στην Ιταλία, με τις Μοντεγκρανάρο και Αβελίνο να είναι αυτές που ευνοήθηκαν από τα αποτελέσματα ενώ η Μπιέλα έμεινε πίσω καθώς ηττήθηκε εντός έδρας. Η μεν Μοντεγκρανάριο κέρδισε την Κασέρτα 97-76 φτάνοντας τις 6 νίκες στο πρωτάθλημα, η δε Αβελίνο νίκησε 93-81 την Κρεμόνα φτάνοντας τις 5 νίκες. Στις 4 νίκες και τελευταία στην βαθμολογία έμεινε η Μπιέλα καθώς ηττήθηκε από την Ρετζιάνα με 65-72.

Τίποτα δεν άλλαξε στην κορυφή καθώς Βαρέζε και Σάσαρι συνέχισαν με νίκες εντός έδρας απέναντι σε Βίρτους Μπολόνια και Βενέτσια αντιστοίχως. Η Βαρέζε πήρε μεγάλη διαφορά στο πρώτο ημίχρονο αλλά κάπου εκεί οι παίκτες της χαλάρωσαν κι η Βίρτους μείωσε δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο τέλος όμως η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος ανέβασε την απόδοσή της και πήρε τη νίκη με 78-61δε Σάσαρι μπήκε σοβαρά από την αρχή του παιχνιδιού συντρίβοντας την αντίπαλό της με 108-84 παραμένοντας έτσι στην δεύτερη θέση, μία νίκη κάτω από την Βαρέζε

Η Καντού του ομοσπονδιακού μας τεχνικού δεν τα κατέφερε στο ντέρμπι και γνώρισε την ήττα από την Μπρίντεζι με 71-65. Οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα κι έδειχναν να ελέγχουν το παιχνίδι μέχρι το 30. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Μπρίντεζι με αντεπίθεση διαρκείας κι ένα επιμέρους 23-13 κατάφερε να πανηγυρίσει τη δέκατη νίκη της στο πρωτάθλημα σε 19 αγώνες.