Εύκολη νίκη για την Ουλμ, η οποία σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση, κερδίζοντας εντός έδρας την Άρτλαντ 88-60. Οι φιλοξενούμενοι παρά την ήττα τους παραμένουν στην 8η θέση κι εξακολουθούν να βλέπουν πλέι οφ.

Στο πρώτο μέρος, η Ουλμ πήρε μία διαφορά 12 πόντων (51-39), έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Τζον Μπράιαντ και Άλαν Ρέι, οι οποίοι πέτυχαν αμφότεροι από 12 πόντους με πολύ καλά ποσοστά ευστοχίας (6/9 τρίποντα συνολικά). Η διαφορά θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη, αν δεν ήταν οι Κινγκ και Τέιλορ σε πολύ καλή μέρα επιθετικά για τους φιλοξενούμενους. Οι δύο παίκτες σημείωσαν τους 22 από τους 39 πόντους της ομάδας τους στο πρώτο εικοσάλεπτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ουλμ μετέτρεψε τον αγώνα σε παράσταση για ένα ρόλο, εκτοξεύοντας τη διαφορά στους 20 πόντους (63-42) και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε. Κορυφαίοι για τους γηπεδούχους ήταν οι Μπράιαντ (19π) και Άλαν (22π), ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Τέιλορ (15π).

Έστω και δύσκολα, στη νίκη (78-72) έφτασε κι η δεύτερη στη βαθμολογία Όλντενμπουργκ, η οποία παραμένει στο κυνήγι της Μπάμπεργκ. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλά τον αγώνα, προηγούμενοι με 5 πόντους στην πρώτη περίοδο (21-16). Μάλιστα η διαφορά έφτασε και τους 10 πόντους (39-29) δυόμιση λεπτά πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι όμως με ένα σερί 7-0 έκλεισαν τη διαφορά και πήγαν στα αποδυτήρια στο -3 (39-36).

Με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος, με την Όλντενμπουργκ να ανεβάζει τη διαφορά ξανά σε διψήφιο αριθμό (56-46) και την Μπρεμερχάβεν να απαντάει γρήγορα με σερί 7-0. Έτσι κύλησε το παιχνίδι μέχρι τα τελευταία λεπτά, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο αλλά δεν μπορούσαν να πάρουν μία ασφαλή διαφορά.

Από την άλλη, έλειπε το κάτι παραπάνω από την Μπρεμερχάβεν, η οποία τελικά δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη της αγωνιστικής, κι ηττήθηκε με 78-72. Παρά την ήττα πολύ δύσκολα θα κινδυνέψουν οι γηπεδούχοι, αφού αφενός μεν έχουν αρκετές ομάδες από κάτω τους κι αφετέρου έχουν κι έναν αγώνα λιγότερο.

Tέλος, μεγάλη νίκη με 87-82 πήρε η Τούμπιγκεν στην παράταση κόντρα στην Τριερ εκτός έδρας, σε ένα παιχνίδι, που ήταν αδιάφορο και για τις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι με ένα σερί 7-0 στα τελευταία λεπτά έκαναν το 72-65, 72-72, στέλνοντας το παιχνίδι στο έξτρα πεντάλεπτο. Εκεί, έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη.

Τα αποτελέσματα:
Μπρεμερχάβεν – Όλντενμπουργκ 72-78
Ούλμ – Άρτλαντ 88-60
Τριερ – Τούμπινγκεν 82-87 (72-72 κα)