Με εντός έδρας νίκες συνέχισαν την πορεία τους στο ιταλικό πρωτάθλημα Τρέντο και Μπολόνια, καθώς επιβλήθηκαν των Τορίνο και Αβελίνο αντίστοιχα στις δύο αναμέτρήσης που άνοιξαν την 9η αγωνιστική.

Στην “Pala Trento” η Τορίνο ξεκίνησε δυναμικά και κατάφερενα προηγηθεί με 18-24 στο τέλος της πρώτης περιόδου. Η Τρέντο κατάφερε να βρει τα πατηματα της στο δέυτερο δεκάλεπτο, με την ανάπαυλα του ημιχρόνου να βρίσκει το σκορ στο 46-47. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να βελτιώνουν την απόδοση τους και στο δεύτερο μέρος, με τη συμπλήρωση 30 λεπτών στον αγώνα να τους βρίσκει μποροστά με 70-64. Στην τελευταία περίοδο η Τρέντο μπόρεσε να συνητηρήσει την υπέρ της διαφορά, φτάνοντας έτσι στην νίκη με 93-85 και πλεόν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, ισόβαθμη με τις Αρμάνι Μιλάνο και Πιστόια που αγώνιζονται αύριο.

Πάσκολο και Λόκετ είχαν από 19 πόντους για τους νικητές, με τον πρώτο να “μαζεύει” και 11 ριμπάουντ. Από πλευράς Τορίνο, ο Ντεουέιν Ουάιτ πέτυχε 21 πόντους.

Την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Μπολόνια που επικράτησε εντός έδρας της Αβελίνο με 81-66. Οι γηπεδούχοι είχαν σε όλη τη διάρκεια τον έλεγχο του παιχνιδιού, με τη λήξη του πρώτου μέρους να του βρίσκει να προηγούνται με διψήφια διαφορά(45-31). Οι φιλοξενοένοι κατάφεραν να μειώσουν στους 9(60-51) στο τέλος της 3ης περιόδου, όμως στα τελευταία 10  λεπτά του αγώνα η Μπολόνια ανέβασε και πάλι την αποδοση της, φτάνοντας τελικά στο ροζ φύλλο αγώνα με 81-66. 

Πρώτος σκόρερ από πλευράς νικητών ήταν ο Ντέξτερ Πίτμαν που πέτυχε νταμπλ-νταμπλ με 20 πόντους και 10 ριμπάουντ. Για τους ηττμένους, ο Τζέιμς Νούναλι σημειώσε 23 πόντους.