Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους στο γερμανικό πρωτάθλημα Όλντενμπουργκ και Λούντβιγκσμπουργκ, παραμένοντας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η Όλντενμπουργκ επικράτησε εντός έδρας τη Γκέτιγκεν με 85-72, φτάνοντας έτσι τις δέκα νίκες σε δεκατέσσερις αγώνες. Οι γηπεδούχοι είχαν τα “ηνία” στο σκορ σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, με την ανάπαυλα του πρώτου μέρους να τους βρίσκει στο +7(46-39). Η εικόνα του παιχνιδιού παρέμεινε ίδια και στο δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να δίνουν δίψηφια τιμή στη διαφορά(65-55) με τη συμπλήρωση του 30ου λεπτού, φτάνοντας στην επικράτηση με το τελικό 85-72.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Σβέθλεμ με 17 πόντους, με τον Πόλντινγκ να σημειώνει άλλους 14 και τους Κβέιλ και Μασάντο να προσθέτουν από 12. Από πλευράς ηττημένων, ο Καμπ πέτυχε 16 πόντους, με τον Καλίντ Ελ Αμίν να πετυχαίνει νταμπλ-νταμπλ με 14 πόντους και 10 ασίστ.

Στην άλλη αναμέτρηση της ημέρας, η Λούντβιγκσπουργκ χρειάστηκε την παράταση, προκειμένου να φύγει με το “διπλό” από την έδρα της Βούρτσμπουργκ με τελικό σκορ 88-93, φτάνοντας έτσι τις δέκα νίκες σε δώδεκα αναμετρήσεις. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές, οι οποίοι είχαν έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ήταν ο Μπρόκμαν με 18 πόντους και 14 ριμπάουντ, με τον ΜακΚρέι να τον ακολουθεί με 17. Από πλευράς ηττημένων που είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ο Κάμερον Λονγκ σημείωσε 22.