Έστω και δύσκολα η Γκραβελίν κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας τη Λε Μαν με 71-68. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν νωθρά το παιχνίδι και βρέθηκαν να κυνηγούν  από την αρχή την πολύ καλή Λε Μαν. Έτσι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε μπροστά τους φιλοξενούμενους με οκτώ πόντους (38-30).

Στο τρίτο δεκάλεπτο όμως  η Γκραβελίν με ένα επιμέρους 23-13 πήρε το προβάδισμα κι έκτοτε δεν το άφησε. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι πρωτοπόροι του γαλλικού πρωταθλήματος φάνηκε να καθαρίζουν  το παιχνίδι αυξάνοντας την διαφορά στο σκορ (69-60) στο τελευταίο τρίλεπτο του αγώνα, όμως η Λε Μαν με ένα σερί 8-0 επέστρεψε γρήγορα κι έκανε τον αγώνα ντέρμπι. Ο Τζόνσον σημείωσε δύο πόντους κι έκανε το 71-68.

Ο Μάρκο Κέσελ πήρε την τελευταία επίθεση αλλά αστόχησε σε τρίποντο στην εκπνοή του αγώνα κι έχασε την ευκαιρία να στείλει τον αγώνα στην παράταση.και τελικά η Γκραβελίν κέρδισε φτάνοντας στην δέκατη πέμπτη νίκη της σε 20 αγώνες. Η Λε Μαν μένει στην τέταρτη θέση με 12 νίκες αλλά κι ένα περισσότερο παιχνίδι από Παρί Λεβαλουά και Βιλερμπάν, που ακολουθούν.

Ξανά στους διακριθέντες για τους νικητές ο Κένεντι Ουίνστον, ο οποίος είχε 14 πόντους με 2 τρίποντα. Ξεχώρισαν επίσης οι Μπάικς (14π., με 7/14δ) και Τζόνσον (15π., με 2 τρίποντα). Από την Λε Μαν πολύ καλοί ήταν οι Λονγκ (15π.), Βίκτορ (15π.), Μπατίστα (15π.) και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Μάρκο Κέσελ (14π.), αν και μοιραίος, καθώς αστόχησε στο τελευταίο σουτ του αγώνα.