Εύκολη νίκη εντός έδρας για την Αρμάνι Μιλάνο απέναντι στην αδύναμη Σκαβολίνι με 93-65. Από τις καλύτερες εμφανίσεις του στο ιταλικό πρωτάθλημα πραγματοποίησε ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος είχε 13 πόντους και 12 ριμπάουντ, ενώ ο Αντώνης Φώτσης ήταν επίσης πολύ καλός με 7 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασσίστ.

Η ομάδα του Σκαριόλο ήταν για ακόμα έναν αγώνα πολύ καλή, δείχνοντας ότι έχει αρχίσει να βρίσκει τον ρυθμό της σε μία πολύ κρίσιμη περίοδο, όπου θα κριθεί η τελική κατάταξη των ομάδων για τα πλέι οφ. Οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη πέρασαν στην τρίτη θέση, έχοντας όμως έναν αγώνα παραπάνω από τις Καντού και Σιένα, που ακολουθούν.

Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας και τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, καθώς η Αρμάνι μπορεί να τερματίσει από τρίτη μέχρι έκτη. Από την άλλη πλευρά η Σκαβολίνι θα πρέπει να προσπαθήσει πάρα πολύ για να καταφέρει να σωθεί, αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 8 νίκες, μία λιγότερη από την Βίρτους Μπολόνια, έχοντας και έναν αγώνα περισσότερο.

Καλή εμφάνιση για την Αρμάνι Μιλάνο πραγματοποίησαν, εκτός από τους Έλληνες, κι οι Τζεντίλε (14π), Μελι (12π), Χέρστον (12π), ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Καβαλιέρο (17π), Μπαρμπούρ (16π) και Κροσάριολ (15π).