Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι για την αυλαία της 4ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος, η Ρέτζιο Εμίλια κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω και να επικρατήσει στην παράταση της Καντού με 97-92 (84-84 κ.α.).

Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ (23-26, 10′), με την Καντού, ωστόσο, να καταφέρνει να ξεφύγει στο σκορ με +12 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (40-53, 20′).

Στην επανάληψη, μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι εκτόξευσαν τη διαφορά στο +21 (44-65) με την τρίτη περίοδο να κλείνει υπέρ τους με 54-71 και να φαίνεται πως δεν θα έχουν πρόβλημα να φτάσουν στη νίκη. Η Ρέτζιο Εμίλια, όμως, είχε αντίθετη άποψη και με μια εκπληκτική εμφάνιση στο τέταρτο δεκάλεπτο (30-13 επιμέρους σκορ) κατάφερε να στείλει το ματς στην παράταση. Μάλιστα, προηγήθηκε με 84-81, όμως δέχθηκε τρίποντο από τον Μοϊτσιεκόβσκι, ο οποίος διαμόρφωσε το 84-84 της κανονικής περιόδου. Στο έξτρα πεντάλεπτο, με την ψυχολογία στο ζενίθ έπειτα από τέτοια επιστροφή, οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν πλήρως επί των αντιπάλων τους, φτάνοτας σε μια σπουδαία νίκη.

Κορυφαίος για τους νικητές, οι οποίοι παραμένουν αήτηττοι, ήταν ο Ντάριους Λαβρίνοβιτς με 24 πόντους, ενώ από την άλλη πλευρά οι 30 πόντοι του Μαρκ Χάισλιπ δεν ήταν αρκετοί για να χαρίσουν στην ομάδα του την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.