Ένα φοβερό ματς που δεν είχε καμία σχέση με τον «περίπατο» της Φενέρμπαχτσε στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι, διεξήχθη στο «Αμπντί Ιπεκτσί», ανάμεσα στη Γαλατάσαραϊ και την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν, παρά τις πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισαν, με τους Πότσιους και Μίτσοφ να τραυματίζονται και τον Γκιουλέρ να παίζει με δεμένο κεφάλι, κατάφεραν να υποτάξουν στην παράταση τους αντιπάλους τους με 70-69 και να ισοφαρίσουν την προημιτελική σειρά.

Ο αγώνας είχε απίστευτη εξέλιξη, με το σκορ στο 51-44 υπέρ των γηπεδούχων στο τέλος της τρίτης περιόδου. Οι φιλοξενούμενοι, αμέσως μετά, αντέδρασαν και με μπροστάρη τον Νεμάνια Μπιέλιτσα έφεραν σε ισορροπία τα δεδομένα. Ο Σέρβος φόργουορντ ήταν και αυτός που με καλάθι του στα 39 δεύτερα πριν την εκπνοή της κανονικής διάρκειας, διαμόρφωσε το 63-63 που οδήγησε στο έξτρα πεντάλεπτο.

Εκεί, η Φενέρ απέκτησε κιόλας το πάνω χέρι, προηγούμενη 12 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη με 68-69. Τον τελευταίο λόγο, όμως, είχε ο Σινάν Γκιουλέρ, ο οποίος κέρδισε στα πόδια τον Μπιέλιτσα και άφησε την μπάλα στο καλάθι, με αποτέλεσμα να έρθει μία μεγάλη νίκη… υπερηφάνειας για τη Γαλατά. Ο Τούρκος γκαρντ είχε συνολικά 20 πόντους, με τον Κάρτερ να προσθέτει άλλους 17. Για την Φενέρ, Μπογκντάνοβιτς και Μπιέλιτσα, έχοντας μαζί 25 πόντους (13-12 αντίστοιχα) και 22 ριμπάουντ (10-12). Ο Νίκος Ζήσης, είχε θετική συμμετοχή με 4 πόντους, 3 ασίστ και δύο ριμπάουντ.

Εδώ, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα δύο τελευταία δραματικά λεπτά της παράτασης.