Ξεχωριστούς δρόμους (έστω και για λίγο) θα τραβήξουν Άλμπα Βερολίνου και Νιχάντ Ντζέντοβιτς, καθώς η γερμανική ομάδα αποφάσισε να μην κάνει χρήση του ειδικού όρου που υπήρχε στο συμβόλαιό του και θα τον κρατούσε στο Βερολίνο για ακόμα μια χρονιά.

Κι αυτό όχι γιατί θέλει να τον αποχαιρετήσει, αλλά γιατί επιθυμία των Γερμανών είναι να συζητήσουν μαζί του από μηδενική βάση προσδοκώντας σε μείωση των αποδοχών του. Ο Βόσνιος φόργουορντ πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις την περσινή σεζόν τόσο σε Μπουντεσλίγκα (10.5 πόντοι, 3.8 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ) όσο και σε Ευρωλίγκα (8.3 πόντοι, 3.5 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ) βάζοντας και αυτός με τη σειρά του το δικό του λιθαράκι στην πρόκριση της ομάδας του Σάσα Ομπράντοβιτς στο Top 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Το… μάζεμα που επιδιώκει να κάνει, όμως, η διοίκηση των Γερμανών στο μπάτζετ έχει ως αποτέλεσμα να μην επέλθει σε πρώτη φάση συμφωνία με τους νέους οικονομικούς όρους που προτείνονται στον 23χρονο παίκτη. Έτσι, από όλο αυτό προσπαθεί να ευνοηθεί η Μπάγερν Μονάχου, που περιμένει… στη γωνία.