Νέο σοκ στο παγκόσμιο μπάσκετ, με την είδηση του ξαφνικού θανάτου του Τσαρλς Σάκλφορντ! Στα 50 του χρόνια, ο Αμερικανός, που κάποτε έπαιξε κι έκανε καριέρα από την θέση του σέντερ, στο ΝΒΑ, στον ΠΑΟΚ, στον Αρη και στην Τουρκία, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στις ΗΠΑ, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες. O Σάκλφορντ, Νο 32 στον β΄γύρο του ντραφτ του 1988, άφησε την τελευταία του πνοή στην Βόρεια Καρολίνα, από όπου και καταγόταν. Tην προηγούμενη, τουλάχιστον, πενταετία, ο Σάκλφορντ είχε συλληφθεί αρκετές φορές από τις αρχές, είχε μπλεξίματα με το νόμο, για παράνομη οπλοκατοχή, ψευδή στοιχεία και για υποθέσεις ναρκωτικών.

Oι δικοί του άνθρωποι, που τον βρήκαν νεκρό, είναι σε τραγική κατάσταση, δεν ήξεραν τι να αναφέρουν στην αστυνομία, μιλούν για άνθρωπο που αγαπούσε τα παιδιά, το μπάσκετ, την εκκλησία, μάλιστα είχε οργανώσει κι ένα αθλητικό καμπ στο Τσάρλεστον, το οποίο δεν πρόλαβε να χαρεί…

Σε ένα από τα παρακάτω βίντεο, σε ματς στο Αλεξάνδρειο, εναντίον του Παναθηναϊκού, με την φανέλα του ΠΑΟΚ, θα τον δείτε, με συμπαίκτη μεταξύ άλλων, τον Κόνραντ ΜακΡέι, έναν ακόμη άσο των παρκέ, που δεν βρίσκεται ανάμεσά μας.

 

Η ανακοίνωση του Aρη: «Η Aρης ΚΑΕ εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του Charles Shackleford. Ο παλαίμαχος Αμερικανός σέντερ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σήμερα (Παρασκευή 27/1), φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας τη σεζόν 1996-97, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς».
 
Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: «Eφυγε σήμερα από την ζωή ο Τσαρλς Σάκλφορντ, ένας από τους κορυφαίους σέντερ που έχουν παίξει στην Ευρώπη. Στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε τη σεζόν 1997-98».

 

sasaasa

a3e96261d652cd0c2ee33504126454ee L

 

 

Tags:
Διεθνή