Πολλά τα προβλήματα της Μπαρτσελόνα λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Φάιναλ Φορ (10/05 εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης). Στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα των Πιτ Μάικλ (θα χάσει όλη τη χρονιά) και Σι Τζέι Ουάλας ήρθαν να προστεθούν άλλοι τρεις σημερινοί… “πονοκέφαλοι” για τον Τσάβι Πασκουάλ!

Συγκεκριμένα, ο Νέιτ Τζαουάι στο σημερινό νικηφόρο παιχνίδι με αντίπαλο τη Μπανταλόνα (80-59), αγωνίστηκε για 7 λεπτά και 8 δευτερόλεπτα αποχωρώντας με πρόβλημα στο δεξί πέλμα. Αύριο (06/05), θα εξεταστεί και αναμένονται τα αποτελέσματα, για τον ακριβή χρόνο απουσίας του. Το δεύτερο πρόβλημα για τον Ισπανό προπονητή, ακούει στο όνομα Τζο Ινγκλς, ο οποίος μετά από 17 λεπτά παρουσίας στον αγώνα, υπέστη διάστρεμμα πρώτου βαθμού, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε ο Τσάβι Πασκουάλ στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά τον αγώνα. Τέλος, μετά από 9 λεπτά στο παρκέ ο Βίκτορ Σάδα δεν συνέχισε τον αγώνα, νιώθοντας έντονη αδιαθεσία.

Προμηνύεται, λοιπόν, μία δύσκολη εβδομάδα για το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα, όπου πρέπει να καταφέρει να ελαχιστοποιήσει τα προβλήματα των Καταλανών, για να παρουσιαστούν στον ημιτελικό της Παρασκευής απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.