Η Ελλάδα παράγει… πρωταθλητές!
Ο Γιώργος Κετσελίδης ολοκλήρωσε την αποστολή με απόλυτη επιτυχία κατακτώντας (μετά το Κύπελλο) το πρωτάθλημα Γεωργίας καθώς πριν από λίγη ώρα η ΜΙΑ Τιφλίδας άλωσε την έδρα της Ολίμπι με 86-80 κατακτώντας το νταμπλ. Η ομάδα του Έλληνα τεχνικού τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου, αλλά αυτό διόλου την προβλημάτισε καθώς στα πλέι οφ (απ)έδειξε ποιος είναι το αφεντικό στη Γεωργία.

Για να τα καταφέρει, όμως, η ΜΙΑ Τιφλίδας χρειάστηκε (πέραν της άριστης καθοδήγησης του Γιώργου Κετσελίδη) τη συνεισφορά του Βασίλη Κούνα, ο οποίος στο μικρό διάστημα παραμονής του στην ομάδα παρουσίασε μέρος των δυνατοτήτων του. Ο Κύπριος γκαρντ έφτασε στη Γεωργία τον Απρίλιο (σ.σ.: αφού πρώτα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Κύπρο με τα χρώματα της ΕΝΑΔ) και έβαλε το λιθαράκι του στην κατάκτηση του τίτλου από τη ΜΙΑ. Στο πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι, ο πρώην παίκτης του Λαυρίου σημείωσε 4 πόντους, ενώ μοίρασε και 3 ασίστ αγωνιζόμενος για περίπου δεκατέσσερα λεπτά.

Έτσι, μία εντυπωσιακή σεζόν ολοκληρώθηκε με τον πλέον ιδανικό τρόπο για τον Γιώργο Κετσελίδη και τον Βασίλη Κούνα, οι οποίοι έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στην κατάκτηση του νταμπλ από τη ΜΙΑ Τιφλίδας. Είπαμε, η Ελλάδα παράγει πρωταθλητές!…