Πολύ μεγάλη νίκη (85-79) για την Αρμάνι Μιλάνο εκτός έδρας, κόντρα στη δεύτερη Σάσαρι για το ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Αντώνης Φώτσης είχε 7 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2 ασσίστ σε 25 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο έτερος Έλληνας, Γιάννης Μπουρούσης είχε 7 πόντους και 6 ριμπάουντ σε 15 λεπτά συμμετοχής.

Χρειάστηκε η διοίκηση της Αρμάνι Μιλάνο να παγώσει τους μισθούς για ένα διάστημα, ώστε οι παίκτες να αφυπνιστούν και να αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους. Οι φιλοξενούμενοι σκαρφάλωσαν έτσι στην 4η θέση της βαθμολογίας, με 15 νίκες, όσες έχει κι η Σιένα (με ένα παιχνίδι λιγότερο).

Αυτή η νίκη της Αρμάνι έφερε χαμόγελα και σε έναν άλλο Έλληνα, τον Ντούσαν Σάκοτα, καθώς αν η Βαρέζε κερδίσει, τότε αποσπάται δύο βαθμούς από τη δεύτερη Σάσαρι και γίνεται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης (και του απόλουτου πλεονεκτήματος έδρας)στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η εμφάνιση της ομάδας του Σκαριόλο, ο οποίος αν έχανε έφευγε, ήταν επιβλητική απέναντι στη Σάσαρι, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης, και στα 40 λεπτά, στους γηπεδούχους, ώστε να διεκδικήσουν το παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και το προβάδισμα από τα πρώτα λεπτά (29-22) εξασφαλίζοντας μία καλή διαφορά 7-8 πόντων την οποία και διατήρησαν σε ολόκληρο το παιχνίδι. Το ημίχρονο τους βρήκε μπροστά με 9 (51-42) έχοντας σε εξαιρετική μέρα για ακόμα έναν αγώνα τον Λάνγκφορντ, ο οποίος ήταν ασταμάτητος στην επίθεση (26π).

Η μοναδική στιγμή, που η Σάσαρι προσπάθησε να αντιδράσει και να πλησιάσει ήταν στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όταν και μείωσε με καλάθι του Ντ. Ντίνερ στους 4 (55-51). Έξι συνεχόμενοι όμως πόντοι του πολύ καλού στο δεύτερο ημίχρονο Τζεντίλε (18π) κι ένα τρίποντο του Λανγκφορντ ξανάφεραν τη διαφορά σε διψήφια νούμερα και κάπου εκεί τέλειωσε το παιχνίδι αφού οι γηπεδούχοι δεν έδειχναν ικανοί να αντιδράσουν.

Στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου, η διαφορά άγγιξε για ακόμα μία φορά τη μέγιστη τιμή της (75-61). Από κει και πέρα οι παίκτες του Σέρτζιο Σκαριόλο δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να κρατήσουν το σκορ σε αυτά τα επίπεδα και το τελικό 85-79 ήρθε απολύτως φυσιολογικά.