Στον ένα χρόνο παρουσίας του στο Μιλάνο, ο Μαλίκ Χέρστον έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία με τη φανέλα της Αρμάνι. Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του Σέρτζιο Σκαριόλο και προτεραιότητα των ανθρώπων των Μιλανέζων είναι να παραμείνει στις τάξεις της ομάδας. Άλλωστε, οι συνομιλίες με τον εκπρόσωπο του παίκτη έχουν ήδη ξεκινήσει.

Αυτό δεν εμποδίζει την Αρμάνι να έχει το βλέμμα της στραμμένο στην αγορά και σε μεταγραφικούς στόχους, με το όνομα του Κιθ Λάνγκφορντ, τον οποίο θέλουν Μπαρτσελόνα και Φενέρ, να βρίσκεται ψηλά στη λίστα. Επίσης, ο Μπονιφάς Ν’Ντονγκ είναι ένας παίκτης που αρέσει στους ανθρώπους του ιταλικού συλλόγου. Ο σέντερ των μπλαουγκράνα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν αποκλείεται με ένα καλό συμβόλαιο να τον κάνουν δικό τους.

Εντονο ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Ρίτσαρντ Χέντριξ, ο οποίος μετά από δύο σεζόν στη Μακάμπι, αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του και είναι πλέον ελεύθερος.

Τέλος, ο μεγαλύτερος στόχος από την ιταλική αγορά είναι ο Ντάνιελ Χάκετ. Ο γκαρντ της Σκαβολίνι πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν και το ότι το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι, τον κάνει ακόμα πιο ελκυστικό…