Στην τελική ευθεία μπαίνουν όλες οι ομάδες, καθώς οι επίσημες υποχρεώσεις είναι πλέον προ των πυλών. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, και ως μετρ στον τομέα της επικοινωνίας έκανε το άνοιγμα του στον κόσμο της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ ζητώντας τους να στηρίξουν την ομάδα με τον τρόπο που το έκαναν και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού όλα αυτά τα χρόνια.

«Οι οπαδοί είναι μεγάλη δύναμη για μία ομάδα. Στον Παναθηναϊκό μας πρόσφεραν απίστευτη υποστήριξη. Πιστεύω πως στο τέλος το ίδιο θα κάνουν και οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε. Για να συμβεί αυτό, ωστόσο, θα πρέπει να παίξουμε κι εμείς καλά. Πρέπει να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Χωρίς αυτούς δεν θα έχει νόημα να κάνουμε οτιδήποτε» για να συνεχίσει:

«Κάθε μέρα κάνουμε βήματα προς την κατεύθυνση να γίνουμε καλύτερη ομάδα, αλλά ποτέ δεν είσαι τέλειος. Δουλειά μου είναι να πάρω το μέγιστο από όλους τους παίκτες μου και να τηρώ ίσες αποστάσεις απέναντί τους. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα που θα παλεύει ως το τέλος για την επιτυχία».