Οι διακρίσεις για την Εθνική ομάδα των Παίδων δεν περιορίστηκαν (αν και είναι αδόκιμος ο όρος) στην κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου καθώς ο Μάνος Μανουσέλης είχε ακόμα έναν λόγο να χαμογελά. Κι αυτός ο λόγος έχει ονοματεπώνυμο: Γιώργος Παπαγιάννης!

Ο ύψους 2μ15 σέντερ επελέγη στην καλύτερη πεντάδα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ουκρανίας, με την εξαιρετική πορεία της “γαλανόλευκης” να αντικατοπτρίζεται πλήρως στη συγκεκριμένη διάκρισή του. Τα εξαιρετικά νούμερα που είχε (σ.σ.: 14.3 πόντοι, 10.4 ριμπάουντ, 2.3 κοψίματα), άλλωστε, είναι απόρροια της γενικότερης λειτουργίας της Εθνικής μας ομάδας στα παρκέ της Ουκρανίας το τελευταίο δεκαήμερο.

Τα υπόλοιπα μέλη της All Tournament Team του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων ήταν οι Στεφάν Πένο (Σερβία – 9.3 πόντοι, 7.1 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ), Σβιάτοσλαβ Μίκχαλιουκ (Ουκρανία – 25.2 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 3.4 ασίστ), Μίλος Γκλίσιτς (Σερβία – 14.8 πόντοι, 7.9 ριμπάουντ, 1 ασίστ) και Χαβιέ Λόπεζ – Αροστέγιου (Ισπανία – 12 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 3.3 ασίστ), με τον πρώτο να ανακηρύσσεται και MVP της διοργάνωσης.