Μετά την αποχώρηση του Τόμας Κελάτι από την Βαλένθια, η ισπανική ομάδα κοιτάει τις επιλογές της, για να καλύψει το κενό στην περιφέρεια και το σκοράρισμα που δημιουργήθηκε από την φυγή του Αμερικανού με πολωνικό διαβατήριο. Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ενδιαφέρεται για τον τοπ σκόρερ του ιταλικού πρωταθλήματος, Ντόνελ Τέιλορ, γνωστός μας και από το πέρασμα του στο Μαρούσι, την περίοδο 2007-’08.

Ο 30χρονος γκαρντ, αγωνίζεται με τα χρώματα της Ρέτζιο Εμίλια από το 2011 και το συμβόλαιο του εκπνέει στο τέλος του Ιουνίου. Η ιταλική ομάδα πραγματοποίησε αρκετά καλή χρονιά, τερματίζοντας στην θέση (18 νίκες, 12 ήττες), πάνω ακριβώς από την Καντού του Αντρέα Τρινκιέρι, δυσκολεύοντας στα προημιτελικά την Ρόμα (έχει προκριθεί στον τελικό), χάνοντας όμως την πρόκριση στα ημιτελικά, με 4-3 νίκες.

Σε αυτή την πορεία, σπουδαίο ρόλο έπαιξε ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος είχε 19.1 πόντους (49.7% δίπ., 34.3% τρίπ., 72.5% β.), 4.5 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ κ.μ.ο σε 30 παιχνίδια στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ο Τέιλορ είναι σε συζητήσεις με την Ρέτζιο Εμίλια για να ανανεώσει το συμβόλαιο του, αλλά παράλληλα κοιτάει τις επιλογές του και σίγουρα το πρωτάθλημα της ACB και το ενδιαφέρον της Βαλένθια δεν τον αφήνει ασυγκίνητο.