Ο Τόνι Πάρκερ μετά απο τον αποκλεισμό της ομάδας του απο το NBA, του δώθηκε η ευκαιρία να βρίσκεται στην Γαλλία και να παρακολουθήσει το παιχνίδι της αγαπημένης του ομάδα της Βιλερμπάν (που είναι και ιδιοκτήτης), άλλωστε. Και βέβαια μίλησε για πολλά θέματα στα Γαλλικά μέσα.

Αρχικά ο γκάρντ της Γαλλίας και των Σπέρς αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδα του στο ΝΒΑ: “”το Σαν Αντόνιο έδωσε τα πάντα. Προφανώς και είμαστε απογοητευμένοι, αλλά ξέρουμε πως δεν κρατήσαμε κάτι, τα δώσαμε όλα”. Ενώ στην συνέχεια απάντησε στο γεγονός αν θα μείνουν οι Τζινόμπιλι και Ντάνκαν: “είναι 50-50. Θα υπάρξουν αλλαγές του χρόνου στην ομάδα”

Στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης της Βιλερμπάν εστιάσε στο γεγονός της απουσίας του Γκομπέρτ και του Νόα απο το φετινό Eurobasket:“Τα τελευταία χρόνια που έπαιζα στο ΝΒΑ έως και τους τελικούς και μετά με την εθνική, διαπίστωσα πως ήταν μακρά η περίοδος του πολύ υψηλού επιπέδου μπάσκετ. Μαζί και ότι μου στοίχιζε στην επόμενη σεζόν. Σέβομαι την απόφαση του. Θα ήθελα να παίξουμε μαζί, αλλά θα ζήσουμε και χωρίς αυτόν. Όπως θα ζήσουμε και χωρίς τον Γκομπέρ που δεν είναι και Ντάνκαν. Θα παίξουμε ως πρωταθλητές Ευρώπης. Σίγουρα θα υπάρχει πίεση, αλλά μπορούμε να τη διαχειριστούμε”.

Σταύρος Γιαννόπουλος