Η Λιμόζ είναι γνωστή από τη μικρή φετινή της παρουσία στην Ευρωλίγκα, ως μία “ομάδα έδρας”. Κάτι τέτοιο αποδεικνύεται και στο Eurocup, όπου οι Γάλλοι όση αντίσταση και αν βρήκαν από ΠΑΟΚ και Καντού, κατάφεραν να υπερασπιστούν το “Beaublanc” και να πάρουν από εκεί τις πρώτες τους δύο νίκες για το Last-32 της διοργάνωσης. Απέναντι στους Ιταλούς, η αλήθεια είναι πως δυσκολεύτηκαν ακόμη περισσότερο, με το ματς να κρέμεται από μία “κλωστή” μέχρι το 37′, όμως οι παίκτες του Ντουπράζ ήταν πιο ψύχραιμοι στο φινάλε, προκειμένου να φτάσουν στο τελικό 81-70.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο σε όλη του τη διάρκεια, με τους γηπεδούχους πάντως να καταφέρνουν να έχουν πάντοτε το προβάδισμα στο πρώτο μέρος και να δείχνουν να ελέγχουν την κατάσταση. Οι παίκτες του Σακριπάντι, ωστόσο, δεν τα παρατούσαν και δεν άφηναν τους αντιπάλους τους να πάρουν διαφορά που θα τους καθιστούσε αδιαφιλονίκητα φαβορί για το τελικό αποτέλεσμα. Κάτι τέτοιο φάνηκε να μπορούν να το εκμεταλλευθούν στην τέταρτη περίοδο, μιας και ούτε στο τρίτο δεκάλεπτο δεν μπόρεσε η Λιμόζ να ξεφύγει, αν και πήρε στα μέσα του διαφορά επτά πόντων (52-45) που έδειχνε ότι δε θα αργούσαν να “καθαρίσουν” την υπόθεσης νίκης. Στο τέλος, λοιπόν, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με 64-66 στο 35′ και φαινόταν πως ήταν ικανοί για ένα σπουδαίο “διπλό”. Η δύναμη της έδρας, όμως, “μίλησε” σε εκείνο το σημείο, με τη Λιμόζ να κάνει στο τελευταίο πεντάλεπτο σερί 17-4 και να παίρνει το θετικό αποτέλεσμα, και μάλιστα με διψήφια διαφορά που ίσως μετρήσει στο τέλος.

Κορυφαίος από πλευράς γηπεδούχων ήταν ο Αντριάν Μοερμάν με 20 πόντους και 11 ριμπάουντ, ενώ είχε στο τέλος τη βοήθεια των Τζαμάρ Σμιθ και Λεό Βέστερμαν (11 πόντους έκαστος). Για την Καντού, ο Φελντέιν αναδείχθηκε ως ο καλύτερος παίκτης της, με 19 πόντους στο ενεργητικό του, ενώ ο Χόλις σημείωσε 12 πόντους.