Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, “πακέτο” θέλει να πάρει η Αρμάνι Μιλάνο από τη Σιένα τους Λούκα Μπάνκι και Ντέιβιντ Μος.  Η συμφωνία με τον Ιταλό προπονητή είναι δεδομένη και απομένει μόνο η ανακοίνωση, ενώ ο Ντέιβιντ Μος έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τους πρωταθλητές. Παρόλα αυτά, όπως δήλωσε κι ο πρόεδρος της Σιένα, Φερντινάντο Μινούτσι, το μπάτζετ της ιταλικής ομάδας αναμένεται να μειωθεί κατά το ήμισυ, επομένως δεν είναι απίθανο να δώσει ένα καλό χρηματικό ποσό η Αρμάνι στη Σιένα και να τον αποκτήσει.

Ο Λούκα Μπάνκι έχει κάθε λόγο να εμπιστεύεται τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε τόσα χρόνια στη Σιένα. Από την άλλη, πέρα από τη δεδομένη αξία του Ντέιβιντ Μος, ο παίκτης έχει και τη νοοτροπία του πρωταθλητή, έχοντας κατακτήσει ουκ ολίγα πρωταθλήματα και γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίο φτάνει μία ομάδα στην κορυφή, πράγμα σημαντικό για όσους γνωρίζουν από αθλητισμό.

Σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Μος για την Αρμάνι, τότε είναι πιθανό να φύγει ο Χέρστον από την ομάδα, καθώς η τριάδα Λάνγκφορντ, Χέρστον και Τζεντίλε είχε αρκετά προβλήματα τη φετινή χρονιά. Αντιθέτως σε μία τέτοια περίπτωση, η Σιένα ίσως καταφέρει να κρατήσει τον Ντάνιελ Χάκετ στο ρόστερ της, καθώς θα έχει φύγει ένα μεγάλο οικονομικό… βάρος από την ομάδα.