Δηλώσεις στους ισπανούς δημοσιογράφους έκανε ο Μανώλης Παπαμακάριος λίγες ημέρες πριν από τον πολύ κρίσιμο εκτός έδρας αγώνα της Λαγκούν Άρο με την Καχασόλ, δίνοντας το σύνθημα για τη νίκη, που θα αυξήσει πολύ τις πιθανότητες για παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα του Έλληνα άσσου θέλει οπωσδήποτε τη νίκη ώστε να πλησιάσει στον πόντο την αντίπαλό της 6 αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

“Είμαστε όλοι μαζί σαν μία οικογένεια. Ζω την ομάδα από μέσα και ξέρω ότι ακόμα και στην πιο δύσκολη κατάσταση, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τον σύλλογο. Είναι στο χέρι μας και θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Η ομάδα δουλεύει καλά και δεν έχει κανέναν παίκτη, που πιστεύει ότι θα κερδίσει μόνος του.

Ο καθένας έχει τον ρόλο του κι όταν όλοι κάνουμε σωστά τη δουλειά μας, τότε η ομάδα αγωνίζεται καλά. Δεν είμαι μόνος σε αυτή την κατάσταση, είμαστε όλοι μαζί μία οικογένεια. Η Καχασόλ έχει καλούς κι έμπειρους παίκτες και θέλουν να το δείξουν την Κυριακή. Παίζουν στην έδρα τους και θέλουν να δώσουν χαρά στους φιλάθλους τους, που τους ακολουθούν”.