Μπορεί η Παρτιζάν να πανηγύρισε φέτος το 7ο σερί πρωτάθλημά της, κερδίζοντας με 3-1 νίκες τον “αιώνιο” αντίπαλο, Ερυθρό Αστέρα, αυτό που… “καίει” όμως τη διοίκηση του συλλόγου είναι τα οικονομικά προβλήματα, τα οποία είναι τόσο μεγάλα που καθιστούν πλέον αμφίβολη ακόμα και τη συμμετοχή της ομάδας τη νέα σεζόν τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

“Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και θα μπορούσα να βάλω λουκέτο στην Παρτιζάν τώρα. Ξέρω ότι οι άλλοι, ειδικά από τον Ερυθρό Αστέρα, θα είναι χαρούμενοι που το ακούν αυτό. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να παίξουμε στο εγχώριο πρωτάθλημα, την Αδριατική Λίγκα και φυσικά ούτε την Ευρωλίγκα“, δήλωσε ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Σάσα Ντανίλοβιτς.

Πάντως, παρά τα οικονομικά προβλήματα, ο Ντράγκαν Μολοσάβλιεβιτς αποφάσισε να παραμείνει στο Βελιγράδι και να μην αφήσει σε αυτή τη δύσκολη στιγμή τον αγαπημένο του σύλλογο. Ο 24χρονος  γκαρντ πραγματοποίησε καλή χρονιά φέτος και ήταν από τους πρωταγωνιστές της Παρτιζάν, με 7.9 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ κ.μ.ο. σε πρωτάθλημα και Euroleague.

Να θυμίσουμε, πως ο Βλαντιμίρ Λούτσιτς (φωτό) αποτελεί ήδη παρελθόν από τον σέρβικο σύλλογο και θα συνεχίζει την καριέρα του στην Ισπανία και την Βαλένθια, ενώ ο Νεμάνια Γκόρντιτς σύμφωνα με πληροφορίες θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο, με τον προορισμό του όμως, να παραμένει άγνωστος ακόμα.