Ένας φιλικός αγώνας μεταξύ δύο ομάδων, κόντεψε να μετατραπεί σε «αρένα», λόγω της «κοκορομαχίας» δύο αντιπάλων. Ο λόγος γίνεται για τους Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς και Μπουράκ Γιλντιζλί, οι οποίοι κόντεψαν να έρθουν σε σύγκρουση, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της γερμανικής Άλμπα Βερολίνου με την τουρκική Μπουγιουκμετσέ.

Σε μία παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους δύο παίκτες, αμφότεροι βρέθηκαν «εκτός εαυτού», με αποτέλεσμα να φτάσει η κατάσταση πολύ κοντά σε σύρραξη. Η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, όμως, και από τις δύο πλευρές, κατάφερε να αποσοβήσει τα χειρότερα και το ματς συνεχίστηκε κανονικά. Για την ιστορία, η Μπουγιουκμετσέ ήταν εκείνη που πήρε το «ροζ φύλλο» με 75-66, έχοντας ως κορυφαίο τον Κένεθ Χέις με 17 πόντους και τέσσερις ασίστ. Για τους Βερολινέζους, πρώτος σκόρερ ήταν με 16 πόντους ο Ντομινίκ Τζόνσον.

Στον ίδιο αγώνα, παρεμπιπτόντως, υπήρξε και μία όμορφη στιγμή μεταξύ δύο αδελφών. Η αναφορά γίνεται στους Μουτλού Ακπινάρ και Ισμέτ Ακπινάρ. Ο πρώτος αγωνίζεται στην Μπουγιουκμετσέ και ο δεύτερος στην Άλμπα, έχοντας τη δυνατότητα να βρεθούν ως αντίπαλοι στο ίδιο παρκέ. Η στιγμή αυτή αποτέλεσε ακόμη μία που ξεχώρισε στη βραδιά, με αμφότερους να είναι συγκινημένοι για το εν λόγω γεγονός.