Με την απαραίτητη σοβαρότητα και συγκέντρωση θέλουν να αντιμετωπίσουν οι άνθρωποι της Λοκομοτίβ Κούμπαν τον αυριανό αγώνα (26/3), καθώς γνωρίζουν ότι τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα όσον αφορά την πρόκριση, παρά το προβάδισμα, που έχουν πάρει από το πρώτο παιχνίδι. Τόσο ο Εβγκένι Πασούτιν όσο κι ο Ντέρικ Μπράουν έδωσαν μεγάλη έμφαση  στις δηλώσεις τους στους ικανότατους σουτέρ της ισπανικής ομάδας ενώ δεν παρέλειψαν να τονίσουν τη σημαντικότητα του παιχνιδιού γι αυτούς.

“Όλοι γνωρίζουμε την ευθύνη μας. Έχουμε να κάνουμε πολύ δουλειά ακόμα γιατί οι αντίπαλοί μας έχουν μεγάλο αριθμό καλών σουτέρ. Είναι απαραίτητο να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στους Ντούμπλιεβιτς, Κελάτι και Ρίμπας. Είναι σημαντικό να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να έχουμε ισορροπία στην επίθεση. Χρειαζόμαστε έξτρα ενέργεια και καλό διάβασμα του παιχνιδιού” δήλωσε ο προπονητής της ρώσικης ομάδας.

“Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Θέλουμε να το κερδίσουμε όσο κανένα άλλο μέχρι τώρα. Η Βαλένθια είναι μία δυνατή ομάδα με ικανούς σουτέρ και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτό” πρόσθεσε ο Ντέρικ Μπράουν.