Μία ανάσα από την Γκαλίλ Γκιλμπόα βρίσκεται ο Νίκος Λιακόπουλος, ο οποίος έχει στα χέρια του εξαιρετική πρόταση για την επόμενη σεζόν. Στην ομάδα του Ισραήλ είναι προπονητής ο Ντρούκερ (πρώην προπονητής του Άρη), ο οποίος τον ξέρει από το ελληνικό πρωτάθλημα και τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

Ο Έλληνας πλέι μέικερ, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίζεται στην Α1, είναι αρκετά δύσκολο να παραμείνει την επόμενη χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς πέρα από την πολύ καλή πρόταση της Γκαλίλ Γκιλμπόα, έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του από ομάδες του εξωτερικού.

Ο 30χρονος γκαρντ την περσινή χρονιά πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Πανελευσινιακού, έχοντας κατά μέσο όρο 15,3 πόντους (52%δ, 28%τρ, 80%β), 2,8 ριμπάουντ, 1,3 κλεψίματα και 4,7 ασσίστ σε 29 λεπτά συμμετοχής. Η πορεία της καριέρας του είναι συνεχώς ανοδική τα τελευταία χρόνια (ειδικότερα τις δύο τελευταίες σεζόν σε Κολοσσό Ρόδου και Πανελευσινιακός), ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί  επίσης στους Κολοσσό Ρόδου, Ερμή Λαγκαδά, Ηρακλή, Ηλυσιακό και Παγκράτι.