H Ναντέρ είναι έτοιμη να ανακοινώσει μια σημαντική μεταγραφή, καθώς σύμφωνα με την ιστοσελίδα “catch-and-shoot.com”, οι Γάλλοι πρωταθλητές τα έχουν βρει σε όλα με τον Σεργκί Γκλαντίρ. Τον Ουκρανό γκαρντ τον γνωρίσαμε καλύτερα στα γήπεδα της Σλοβενίας, καθώς είχε σημαντική συμμετοχή στην εξαιρετική πορεία της εθνικής του ομάδας στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ (πρόκριση στους 16).

Σε 10 αγώνες (πρώτο και δεύτερο γύρο) είχε 12 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ κατά μέσο όρο. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στην Ισπανία, με την ομάδα της Μανρέσα (2009-΄12) και της Φουενλαμπράδα ( 2012-’13). Την περσινή χρονιά στην ACB είχε 9.4 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 0.7 ασίστ κατά μέσο όρο.

Ο 25χρονος ύψους 1.98μ αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά με την παρουσία του την Ναντέρ, στις αυξημένες υποχρεώσεις της για τη φετινή χρονιά, σε Ευρωλίγκα καθώς και στο πρωτάθλημα και κύπελλο Γαλλίας. Όπως σας είχαμε ενημερώσει (21/09), παρελθόν θα αποτελέσει ο Τράβις Λέσλι, ο οποίος ουσιαστικά θα αντικατασταθεί από τον Σεργκί Γκλαντίρ.