Προβάδισμα ξανά απέκτησε η Μπάμπεργκ από την Φοίνιξ Χάγκεν, την οποία και κέρδισε εντός έδρας με 104-94. Η ομάδα του Φλέμιγκ εκμεταλλεύτηκε για ακόμα μία φορά την έδρα της κι απέχει πλέον μία νίκη από την πρόκριση στα ημιτελικά του γερμανικού πρωταθλήματος. Εκεί την περιμένει ήδη η Μπάγερν Μονάχου, του Πέσιτς, η οποία “σκούπισε” εύκολα την Άλμπα Βερολίνου (3-0).

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο. Οι άμυνες δεν ήταν ιδιαίτερα καλές κι οι ομάδες ήταν εύστοχες με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να τελειώσει με το εντυπωσιακό 61-55 για τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Φλέμιγκ ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε στην άμυνα και καθάρισε τον αγώνα, αφού όσο κι αν προσπάθησαν οι φιλοξενούμενοι στην τελευταία περίοδο, να μην καταφέρουν να επιστρέψουν στο παιχνίδι.

Η Μπάμπεργκ είχε 4 παίκτες με πάνω από 20 πόντους, τους Φορντ (23π), Γιάκομπσεν (21π), Γκαβέλ (26π) και Νάχμπαρ (22π). Ο τέταρτος αγώνας διεξάγεται στην έδρα της Φοίνιξ Χάγκεν, ενώ αν χρειαστεί και πέμπτο τότε η σειρά θα επιστρέψει στην Μπάμπεργκ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών (στις 3 νίκες):
1.Μπάμπεργκ – Φοίξ Χάκγεν (1-1)
2.Μπάγερν Μονάχου– Άλμπα Βερολίνου (3-0)
3.Όλντενμπουργκ – Βόννη (2-1)
4.Ουλμ – Άρτλαντ (3-0)

Ημιτελικά (στις 3 νίκες):
5.Νικητής 1 – Μπάγερν Μονάχου
6.Νικητής 3 – Ουλμ

Τελικοί (στις 3 νίκες):
7.Ηττημένος 5 – Ηττημένος 6 (μικρός τελικός)
8.Νικητής 5 – Νικητής 6 (τελικός)