Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, ολοκλήρωσε την χρονιά μόνο με την κατάκτηση του κυπέλλου Ισραήλ, νικώντας την Μακάμπι Χάιφα στον τελικό, χάνοντας όμως τον τίτλο του πρωταθλητή εντός έδρας, από τους “πράσινους” του δικού μας Πατ Καλάθη. Ακόμα, οι παίκτες του Ντέιβιντ Μπλατ δεν κατάφεραν να δώσουν το παρόν στο Φάιναλ Φορ του Λονδίνου, μένοντας εκτός στην προημιτελική φάση, από την Ρεάλ Μαδρίτης, εύκολα με 3-0 νίκες.

Στο τιμόνι της ομάδας θα συνεχίσει και του χρόνου ο Αμερικανοισραηλινός τεχνικός και θα πραγματοποιήσει αρκετές αλλαγές ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, προσπαθώντας να οδηγήσει και πάλι του “κίτρινους” στην κορυφή του Ισραήλ, αλλά και της Ευρώπης. Ο σέντερ της Καντού, Άλεξ Τάιους, φέρεται να είναι ο πρώτος παίκτης που θα αποκτηθεί, με την Μακάμπι να είναι έτοιμοι να δώσει το buyout (50.000 δολάρια), έως τις 15 Ιουλίου που λήγει η προθεσμία.

Ο 25χρονος Αμερικανός με ισραηλιτικό διαβατήριο, είχε 8.1 πόντους, 3.7 ριμπάουντ, 0.4 ασίστ κ.μ.ο. στην Ευρωλίγκα και 8.5 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 0.1 ασίστ κ.μ.ο. στο ιταλικό πρωτάθλημα.