Η διεθνής καριέρα του Φώτη Λαμπρόπουλου δεν έχει σταματημό, καθώς για ακόμη μια σεζόν αναμένεται να βρει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο στο εξωτερικό. Η πορεία του, εξάλλου, μιλάει από μόνη της και μπορεί να λειτουργήσει σαν… φάρος για νεαρά παιδιά που διστάζουν να ρισκάρουν, βγαίνοντας εκτός συνόρων.

Ο έμπειρος άσσος το έκανε αρκετές φορές (με κάποιους ενδιάμεσους επαναπατρισμούς) και δικαιώθηκε πανηγυρικά. Πέρυσι, αγωνίστηκε στην Αργεντινή με την Μπόκα Τζούνιορς και είχε κατά μέσο όρο 14 πόντους, όντας παράλληλα ο πιο εύστοχος παίκτης στα τρίποντα, σε ένα υψηλής ποιότητας πρωτάθλημα το οποίο διαθέτει παίκτες με σημαντικές παραστάσεις.

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα; Όπως είχαμε αποκαλύψει, οι καλές χρονιες που είχε κάνει στην Ισπανία, τον έφεραν ψηλά στη λίστα της Μανρέσα. Παράλληλα, δέχτηκε κρούση από την απόλυτη κυρίαρχο του Μπαχρέιν, Μανάμα. Όμως, το όνομα που έχει “χτίσει” στη Λατινική Αμερική είναι πολύ δυνατό κι έτσι πιθανότερος προορισμός του θα είναι το Μεξικό. Η πρόταση που του έχει γίνει είναι πολύ μεγάλη και παρά το έντονο ενδιαφέρον από Ευρώπη και Μέση Ανατολή θα κάνει εκ νέου το Υπερατλαντικό ταξίδι. Λεπτομέρειες προσεχώς, εφόσον ολοκληρωθεί το μεγάλο deal.