Μεταγραφικός “πυρετός” για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας τις τελευταίες ημέρες, όπου πραγματοποιεί αλλαγές στο τεχνικό επιτελείο (αποχώρηση Κουίν Σνάιντερ, βοηθού προπονητή) και στο ρόστερ της ομάδας. Σήμερα ανακοινώθηκε, η αποχώρηση του Ρώσου πλέι μέικερ, Άντονι Πονκρασόφ ο οποίος δεν υπολογιζόταν από τον Έτορε Μεσίνα και η απόκτηση του Τζέρεμι Πάργκο, στην επιστροφή του στην Ευρώπη από τον μαγικό κόσμο του NBA, μετά από δύο χρόνια (φέτος αγωνίστηκε σε Καβαλίερς και Σίξερς).

Οι κινήσεις για την ομάδα του Έτορε Μεσίνα δεν σταματούν εδώ και πληροφορίες από την Ρωσία αναφέρουν, πως ο Ζόραν Πλάνινιτς μετά την αποχώρηση του από την Χίμκι, είναι πολύ κοντά στο να βρεθεί και πάλι με τα χρώματα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (αγωνίστηκε και πάλι στην ρωσική “αρκούδα” την περίοδο 2008-’10). Ο Κροάτης γκαρντ, βλέπει με καλό μάτι την παραμονή του στην Ρωσία και η προοπτική συνεργασίας με τον Ιταλό τεχνικό στον πάγκο, σίγουρα δεν θα τον αφήσει ασυγκίνητο.

Ο Ζόραν Πλάνινιτς, πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με την Χίμκι, έχοντας 12.2 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 5.7 ασίστ κ.μ.ο. στην Ευρωλίγκα, το ρωσικό πρωτάθλημα και την VTB League!