Στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος, έστω και προσωρινά, βρέθηκε η Γαλατασαράι που επικράτησε με 90-80 της Iστανμπούλ ΒΒ στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής, ενώ με ήττες από Μπουγιουκτσεμεκτσέ και Άνκαρα αντίστοιχα συνέχισαν την πορεία τους η Μπεσίκτας και Γκαζιαντέπ στου Στέφανου Δέδα.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν πέτυχε τη δέκατη νίκη της σε 15 αγώνες, μιας και επικράτησε με 90-80 της Ιστανμπούλ ΒΒ, φτάνοντας έτσι, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας ένα παιχνίδι παραπάνω από τη Φενέρμπαχτσε και δύο από την Εφές Αναντολού που την ακολουθούν. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Βλάντιμιρ Μίτσοβ με 21 πόντους.

Με ήττα συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα η Γκαζιαντέπ του Στέφανου Δέδα που ηττήθηκε στην έδρα της Άνκαρα με 86-75. Το καταστροφικό τελευταίο δεκάλεπτο κόστισε στους φιλοξενούμενους (27-12), δίνοντας στους γηπεδούχους την ευκαιρία να πετύχουν την έβδομη νίκη τους. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Τόμας με 22 πόντους, με τον Σανικίτζε να πετυχαίνει νταμπλ-νταμπλ με 20 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ από πλευράς ηττημένων, Ράουτινς και Κάλογουεϊ πέτυχαν από 18 και 17 πόντους αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:

Σάββατο (09/01):
Μπουγιουκτσεμεκτσέ-Μπεσίκτας 86-76
Άνκαρα-Γκαζιαντέπ 86-75
Γαλατάσαραϊ-Ιστανμπούλ ΒΒ 90-80