Με εμφατικό τρόπο η Βαλένθια πέρασε από την έδρα της Μπάγερν Μονάχου νικώντας με 60-94 και πέρασε στους “8” της διοργάνωσης. Οι Ισπανοί είχαν κερδίσει με 22 πόντους στον πρώτο αγώνα αλλά δεν προήθηκαν και ταπείνωσαν δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες τους αντιπάλους τους. Για τους γηπεδούχους ο Γκαβέλ είχε 14 πόντους, ενώ για τους νικητές 16 είχε ο Ντούμπλιεβιτς. 
Με Χίμκι στα προημιτελικά.

Όμοια, την πρόκριση πανηγύρισε και η Μπάνβιτ κόντρα στην Ρόμα παρά την ήττα της με 76-66 καθώς είχε το αβαντάζ των 15 πόντων από το πρώτο παιχνίδι. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο ημίχρονο με την διαφορά να γινεται στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου οι γηπεδούχοι με συνολικό σερί 20-11 μπήκαν γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στο τελευταίο δεκάλεπτο όμως, οι Τούρκοι κράτησαν την διαφορά και πήραν το εισιτήριο για τους “8”.
Με Παρί στα προημιτελικά.

Εύκολο έργο πρόκρισης είχε και η Γκραν Κανάρια, η οποία έκανε το “2 στα 2” απέναντι Τσεντεβίτα νικώντας με 75-72 στην έδρας της. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δίκαια πήραν την νίκη.
Με Πινάρ Καρσίγιακα στα προημιτελικά.