Η Κάχα Λαμποράλ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και προκρίθηκε εύκολα στα ημιτελικά, όπου και θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Οι παίκτες του Ζαν Τάμπακ αντιμετώπισαν δυσκολίες μόνο στο πρώτο ημίχρονο βρίσκοντας μπροστά τους έναν εξαιρετικό Αγκιλάρ, ο οποίος έκανε σπουδαία δουλειά για την Σαραγόσα. Με την  έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όμως, οι Βάσκοι σοβαρεύτηκαν και με μπροστάρη τον Νοτσιόνι έφτασαν σε  μία άνετη επικράτηση μπροστά στο κοινό τους.

Αρκετοί οι διακριθέντες για τους νικητές , οι οποίοι βρέθηκαν σε πολύ καλό βράδυ. Ο Νοτσιόνι ήταν ο κορυφαίος του αγώνα με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ. Πολύ καλοί επίσης ήταν οι Ερτέλ (16 π), Σαν Εμετέριο (6 π), Κοζέρ (14 π) και Λαμπ (17 π).

Από τους ηττημένους, οι οποίοι πάλεψαν όσο μπορούσαν το παιχνίδι αλλά δεν είχαν τις λύσεις για να αντέξουν ξεχώρισε ο Αγκιλάρ πετυχαίνοντας 23 πόντους κι έχοντας 28 στο σύστημα αξιολόγησης. Θετικοί επίσης για την Σαραγόσα, την επόμενη ομάδα του Γιάννη Αντετοκούμπο από το την νέα σεζόν, ήταν οι Τζόουνς και Νορέλ Χενκ πετυχαίνοντας αμφότεροι από 10 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 23-24, 40-41, 69-54, 88-64.