Εξαιρετικές εντυπώσεις έχει αφήσει ο Ντιόντε Κρίστμας στο summer league των Μπόστον Σέλτικς, όμως όπως αποκάλυψε σε Μέσα της Βοστόνης, έχει στα χέρια του προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες, ανάμεσα στις οποίες και ο Ολυμπιακός και δεν αποκλείεται να καθυστερήσει να πραγματοποίησει το όνειρο του ΝΒΑ.

“Οι Σέλτικς προσπαθούν να με βάλουν στο training camp τους όμως είναι πολύ δύσκολο να αρνηθώ πολύ καλές προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, η ΤΣΣΚΑ και η Σιένα” είπε ο Κρίστμας και πρόσθεσε:

“Μιλάμε για κάποιες από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, οι οποίες μου προσφέρουν πολλά χρήματα. Φυσικά και θέλω να κυνηγήσω το όνειρο μου στο ΝΒΑ, αλλά πρώτα θα πρέπει να να πάρω κάποιες εγγυήσεις για να δεχθώ να συμμετάσχω στο training camp”.

Ο Κρίστμας έγινε πιο συγκεκριμένος στις εγγυήσεις που ζητάει, αναφέροντας: “Αν μου εγγυηθούν για έναν ολόκληρο χρόνο με ένα ποσό κοντά στις 500.000 δολάρια θα είναι υπέροχα.

Δεν ξέρω όμως πως έχουν αυτή τη στιγμή τα πράγματα στη Βοστόνη. Εχω υπομονή, όμως οι ομάδες της Ευρώπης όχι. Θέλουν από μένα να πάρω μία απόφαση μέσα σε μία εβδομάδα. Κάνω ότι μπορώ για να μείνω υπομονετικός και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό”.