Την πρώτη του ήττα ως πρώτος προπονητής της Γκαζιάντεπ γνώρισε ο Στέφανος Δέδας, καθώς η Γελσιγκίρεσουν επιβλήθηκε με 78-65 της Γκαζιάντεπ, ενώ εκτός έδρας ήττα με 74-67 γνώρισε και η Μπάνβιτ από την Μπουγιουκτσεκμέτσε στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του τουρικικού πρωταθλήματος.

 Η ομάδα του Στέφανου Δέδα, λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο απέναντι στην Εφές Ανατολού του Ντούσαν Ίβκοβιτς, δεν εμφανίστηκε το ίδιο ανταγωνιστική, μένοντας πίσω στο σκορ από νωρίς (27-13, 10′), ενώ η ανάπαυλα του πρώτου μέρους βρήκε τους γηπεδούχους στο +15(45-30). Η εικόνα της αναμέτρησης παρέμεινε ίδια και στην επανέναρξη, με τους γηπεδούχους να διατηρούν τα “ηνία” στο σκορ και να φτάνουν τελικά στην επικράτηση με 78-65. Πρώτος σκόρερ για την Γκαζιάντεπ ήταν ο Ερλ Γκάλογουεϊ με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Τζαουάντ Ουίλιαμς πρόσθεσε άλλους 13. Από πλευράς νικητών, ο Τόνι Κρόκερ σημείωσε 21 πόντους, με τον Ντορόν Πέρκινς να τον ακολουθεί με 19 και τον Κρις Ουόρεν να προσθέτει 11 πόντους και 3 ριμπάουντ.

Με εκτός έδρας “στραβοπάτημα” συνέχισε την πορεία της στο τουρικό πρωτάθλημα και η Μπάνβιτ, καθώς δεν μπόρερε να φύγει με το “διπλό” από την έδρα της Μπουγιουκτσεκμέτσε. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο της ανμέτρησης σε όλη τη διάρκεια, με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου να βρίσκει το σκορ στο 40-32. Η διαφορά έφτασε στους 12 πόντους (67-55) με τη συμπλήρωση 30 λεπτώ στο παιχνίδι και παρά την προσπάθεια των φιλοξενουμένων στην τελευταία περίοδο, η Μπουγιουκτσεκμέτσε έφτασε στο ροζ φύλλο αγώνα με τελικό σκορ 74-67. Από πλευράς νικητών, ο Έρβιν Ουόκερ πέτυχε 20 πόντους και ο Μάικλ Ρολ πρόσθεσε άλλους 19. Απο πλευράς Μπάνβιτ ξεχώρισε ο Αντριάν Μοερμάν που πέτυχε νταμπλ-νταμπλ με 19 πόντους και 14 ριμπάουντ.

Εύκολο απόγευμα είχε η Μπεσίκτας που επικράτησε εντός έδρας με 73-58 της Κόνιασπορ, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Αμερικανό γκαρντ, Νέιτ Ουόλτερς που ολοκλήρωσε τον αγώνα με  15 πόντους, 8 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Στο ντέρμπι ανάμεσα σε Καρσίγιακα και Γαλατασαράι που διεξήχθει στη Σμύρνη, οι περσινή πρωταθλήτρια ήταν αυτή που χαμογέλασε, παίρνοντας τη νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο με τελικό σκορ 97-92. Η ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα ξεκίνησε δυναμικά και βρέθηκε να προηγείται με 52-46 στο τέλος του πρώτου μέρους.  Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την υπέρ τους διαφορά στο +14(65-51) στο 25′, με τους φιλοξενούμενους απλώς να “συμαζεύουν” το σκορ στο υπόλοιπο του παιχνιδιού και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 97-92.

Πρωταγωνιστές για τους νικητές ήταν ο Τζος Κάρτερ με 26 πόντους και ο Μπρέισι Ράιτ με 21, με τον Κένι Γκάμπριελ να προσφέρει  πολύτιμες βοήθειες με 10 πόντους και 11 ριμπάουντ. Από πλευράς Γαλατασαράι ξεχώρισε ο Κάλεμπ Γκριν με 27 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ δισψήφιο αριθμό πόντων πέτυχαν και οι ΜακΚόλουμ (14 πόντοι), Σιλμπ (12 πόντοι) και Μίτσοβ (11 πόντοι).