Eξαιρετική εμφάνιση από τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, που δεν κατάφερε, όμως, να οδηγήσει τη Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης στη νίκη, κόντρα στην Ντόνετσκ, στο πλαίσιο της VTB League (59-63). O Έλληνας σέντερ, πέτυχε 15 πόντους και έγινε ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης για την ομάδα του. Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί, αφού μάζεψε δέκα ριμπάουντ και μοίρασε δύο ασίστ.

Τα ποσοστά του στο πρωτάθλημα, εξάλλου είναι πάρα πολύ καλά, αφού σημειώνει 16.1 πόντους ανά παιχνίδι, το οποίο και τον φέρνει στην τέταρτη θέση στη συνολική κατάταξη των σκόρερς.

Για την ίδια διοργάνωση, η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού, Ζαλγκίρις, σημείωσε εύκολη -εκτός έδρας- νίκη επί της Νίζνι Νόβγκοροντ με “αέρα” 18 πόντων, στο τελικό 76-58, υπέρ της. Ο Λαβρίνοβιτς, σημείωσε 16 πόντους και με 9/9 στις ελεύθερες βολές!

Η Χίμκι δε, που θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο TOP – 16, της Ευρωλίγκα, δεν κατάφερε να φύγει από το “σπίτι” της Κράσνιε Κρίλια με το ροζ φύλλο αγώνα, αφού δέχθηκε 76 πόντους, έναντι των 67 που κατάφερε να σημειώσει.