Έντονη συναισθηματική φόρτιση εμπεριέχει η επιστολή του Φώντα Τσιραμπίδη, η οποία εστάλη στο aek-live.gr  και με την οποία  έγινε γνωστό ότι υπεστάλη η σημαία της ΑΕΚ Στοκχόλμης. Ο σύλλογος της ομογένειας κήρυξε πτώχευση! Η επιστολή αναφέρει: “Τέλος εποχής για την ΑΕΚ Στοκχόλμης στις 11/11. Το Δ.Σ. της ΑΕΚ κήρυξε πτώχευση για τα χρέη που έχει προς το δήμο, καθώς δεν καταφέραμε να βρούμε τα λεφτά που ψάχναμε παρά τις προσπάθειες που κάναμε και έκανα και εγώ προσωπικά.

Η Γυναικεία ομάδα θα αγωνιστεί στα δύο επόμενα παιχνίδια και μετά θα αποσυρθούμε από το πρωτάθλημα. Εγώ έκανα τα πάντα για να κρατήσω την ομάδα στη Σουηδία αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Όλοι ήταν λόγια αλλά κανείς δεν βοήθησε την ΑΕΚ Στοκχόλμης. Λέγανε, λέγανε, μπορούσαν να γράψουν βιβλία με τα παραμύθια που λέγανε.

Από το 1996 όταν ίδρυσα την ΑΕΚ κανείς δεν περίμενε πως θα την φτάσω εδώ που την έφτασα. Την Ανδρική ομάδα στη Β’ Εθνική και τη Γυναικεία στη Γ’ Εθνική. Κανείς δεν πίστευε πως ο Καστλ θα έπαιζε στην ΑΕΚ Στοκχόλμης καθώς πολλοί λέγανε πως δεν πρόκειται να έρθει αλλά να που ήρθε. Ένας άξιος παίκτης που αγωνίστηκε στη Β’ Εθνική Σουηδίας και θα είναι για πάντα στην καρδιά μου.

Ένας οπαδός της ΑΕΚ έκανε μεγάλα πράγματα στη Σουηδία. Έκανα την ΑΕΚ μεγάλο όνομα στη χώρα αυτή. Θέλω να ευχαριστήσω μερικά άτομα που στάθηκαν δίπλα μου και άτομα που βοήθησαν την ΑΕΚ Στοκχόλμης. Την εταιρεία Diamond Shipping για τη χορηγία και τον κ. Γεωργατζόγλου. Εσείς πάντα θα είστε στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν πρόκειται να σας ξεχάσω.

Θέλω να αφιερώσω ένα τραγούδι σε όλους όσους αγαπάνε την ΑΕΚ. Είναι του Νότη Σφακιανάκη τα Γενέθλια. Ακούστε το και θα καταλάβετε. Μην ξεχνάτε ότι δύο άτομα δώσανε πολλά λεφτά στην ΑΕΚ Στοκχόλμης και την ΚΑΕ ΑΕΚ. Εμείς δεν πέρναμε λεφτά από την ομάδα που πραγματικά αγαπήσαμε, αλλά δώσαμε λεφτά για να κάνουμε μεγάλη ομάδα.

Πριν κλείσω θέλω να αφιερώσω το τελευταίο τραγούδι στους: Ξενιάδη, Νικολαίδη και στον πρόεδρο των Supporters.Ακούστε το τραγούδι “ο Αετός” του Σφακιανάκη και θα καταλάβετε.

Εμείς μια μέρα με το Γεωργατζόγλου θα φτάσουμε πάλι ψηλά και θα είμαστε πιο δυνατοί. Εγώ φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Είμαι υπερήφανος για τον εαυτό μου. Έκαναν αυτό που πραγματικά αγάπησα.

Αγάπησα την ΑΕΚ γιατί είμαι ΑΕΚ και τίποτα άλλο.

ΥΓ: Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω την τιμητική πλακέτα από την ΚΑΕ ΑΕΚ”.