Ο γνωστός μάνατζερ Μίσκο Ρζνάτοβιτς έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «espreso.rs» και μίλησε για την μεταγραφή του Βασίλη Σπανούλη το 2010 από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, την μετακίνηση του Ντούσαν Ίβκοβιτς το 2002 στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αλλά και την σχέση του με τον Σάσα Τζόρτσεβιτς.

Για τον Σπανούλη και την μεταγραφή του ο Ραζνάτοβιτς είπε ότι άλλαξε την καριέρα του και αλλά και ότι άλλαξε την επιρροή του γραφείου του. Επίσης ο ίδιος θεωρεί σπουδαία κίνηση της καριέρας του την συμφωνία ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ίβκοβιτς. Ενώ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το σημείο της συνέντευξης του που αναφέρεται στον πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού Σάσα Τζόρτζεβιτς και στις σχέσεις που έχουν μετά την ανάληψη της θέσης του προπονητή της Εθνικής Σερβίας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

Για τις υποθεσεις Σπανούλη και Ίβκοβιτς: «Υπάρχουν πολλές μεταγραφές που έκανα. Όμως, εκείνη που σημάδεψε την καριέρα μου από όλες τις πλευρές, είναι του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως πολύ λίγοι συνάδελφοί μου θα είχαν το κουράγιο να κάνουν κάτι τέτοιο. Μία άλλη μεταγραφή απλά θα ξεχώριζε, αλλά η συγκεκριμένη είχε μεγάλη επιρροή στο πρακτορείο μας. Άλλη μία πολύ μεγάλη μετακίνηση ήταν του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας το 2002».

Για τον «Σάλε»: «Όχι δεν μου έχει ζητήσει ποτέ κάτι τέτοιο. Και δεν πιστεύω πως αυτό είναι κάτι λάθος. Από το 1982 μέχρι το 2015 οι σχέσεις μας ήταν εξαιρετικές, αλλά από τότε που προσελήφθη στον πάγκο της Σερβίας, οι σχέσεις μας ψυχράθηκαν. Δεν υπήρξε διαμάχη, αλλά δεν θα ήταν καλό για το κοινό να έχουμε εξαιρετικές σχέσεις εμείς οι δύο. Απλώς, ο κόσμος δεν καταλαβαίνει πως το 80% και πάνω των πελατών δεν είναι Σέρβοι».