Τους Ντέιβιντ Λόγκαν και Βόινταν Στογιανόφσκι απέκτησε η Άλμπα Βερολίνου για ένα και δύο χρόνια αντίστοιχα. Ο μεν Λόγκαν, γνώριμός μας από τη θητεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχοντας 10.6 πόντους και 43.4% στα τρίποντα σε 27 παιχνίδια για την Ευρωλίγκα.

Ο δε Στογιανόφσκι αγωνιζόταν στο ουκρανικό πρωτάθλημα με την Ντόνετσκ, έχοντας κατά μέσο όρο 11.3 πόντους και 2.2 ασσίστ, ενώ είναι και μέλος της Εθνικής ομάδας των Σκοπίων. Με τη μεταγραφή στην γερμανική ομάδα, ο 25χρονος έχει την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Ο προπονητής της Άλμπα Βερολίνου, Σάσα Ομπράντοβιτς, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας του, τονίζοντας την εμπειρία του Ντέιβιντ Λόγκαν και στην ικανότητα του Στογιανόφσκι να αποδίδει καλά στις κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού.

“Ο Ντέιβιντ Λόγκαν είναι μία εξαιρετική μεταγραφή, καθώς έχει αγωνιστεί σε σπουδαίες ομάδες με σπουδαίους προπονητές και βρίσκεται στην καλύτερη ηλικία για παίξει εξαιρετικό μπάσκετ. Είναι πολύ φιλόδοξος παίκτης και δύσκολο να τον σταματήσεις στην επίθεση.

Τον Βόινταν τον γνωρίζω καλά από την θητεία μου στην Ντόνετσκ. Ήταν ένας από τους παίκτες κλειδιά τη χρονιά που πήραμε το πρωτάθλημα. Είναι πολύ καλός σουτέρ, ειδικά στα κρίσιμα παιχνίδια, δουλεύει σκληρά κι είναι παίκτης που ταιριάζει πολύ με τη δική μου φιλοσοφία”.